Ceas
Tips&tricks

Câţi pași face o mamă într-o zi și o recomandare de Smartwatch

Câţi pași face o mamă într-o zi? Nu cred că este vreo mamă care, la sfârşitul zilei, să nu se simtă obosită. O mamă e mereu în mişcare iar picioarele ei o poartā de colo până colo cât e ziua de lungă. Mâna sus cine şi-a pus măcar o dată întrebarea asta.

Cadoul meu de Crăciun a fost un ceas inteligent și despre asta vreau să vă vorbesc

Nu am timp sa port bijuterii sau să mă machiez. O fac rar pentru că, de cele mai multe ori, concentrarea mea este asupra copiilor. Nu prea există momente în care să nu fie cu mine atunci când ies din casă. Mai ales că Toma are doar puțin peste 6 luni și este alăptat.

Singurul accesoriu pe care mi l-am dorit a fost un ceas.

Ei, dar nu orice ceas. Am realizat că o mamă are nevoie de un ceas care să fie rezistent la apa. Nu pot, de fiecare dată când spăl sticla pentru apa a copiilor, să scot ceasul de la mână. Nu pot, de fiecare dată când spăl copilul, la schimbatul scutecului, să dau ceasul jos. Nu pot, de fiecare dată când pregătesc masa, să pun ceasul pe marginea blatului. Am nevoie ca, indiferent ce fac, să nu mai an și grija unui accesoriu. De aceea, până acum, nu am purtat ceas… Cel puțin de când am copiii.

Trebuie sa fie și sport și elegant, în același timp. Când îmbrac și încalţ trei copii de fiecare dată când ies din casă, ultimul lucru la care m-aş putea gândi este să îmi schimb ceasul în funcție de hainele pe care le port. De aceea, am nevoie de un ceas care să se potrivească și cu pantalonii de trening, și cu jeanşii, dar și cu rochița aceea de mătase care îmi place atât de mult.

Ies la plimbare

Am un copil în sistemul de purtare, lucru care mă limitează în ceea ce privește întoarcerile şi aplecatul. Şi nici nu prea văd pe unde calc. Lângă mine, încă un copil de 2 ani jumătate care nu merge pe stradă DECÂT ținut de mână, ceea ce înseamnă că mâna aceea nu o pot folosi pentru nimic altceva. Împreună cu noi, mai este încă un copil de 5 ani jumătate care vorbește tare şi fără intrerupere. Dansează, gesticulează și încearcă să își lărgească orizontul cu fiecare pas pe care îl face, ceea ce necesită 150% din atenția mea, deja împărțită în prea multe direcţii. În spate an un rucsac plin cu gustări, sticle cu apă, șervețele umede și scutece. Colac peste pupăză, primesc un mesaj. Nu știu dacă e curierul, soţul, sau vecinul de jos care mă anunţă că i-an inundat bucătăria. Nu ar fi mișto să am un ceas pe care să pot citi mesajul fără ca să trebuiască să scot telefonul de pe unde o mai fi şi el? Aşadar, am hotărât ca ceasul de care am nevoie, trebuie sa poată fi conectat cu telefonul.

Pe lângă toate aceste utilităţi

Ştim că există deja ceasuri care să îndeplinească cerinţele, mai adăugăm și numărarea paşilor, ritmul cardiac și monitorizarea somului. Si, iată, am ajuns la cel mai cool ceas dintotdeauna, potrivit unei femei active sau unei mame care nu sta locului o clipa.

Samsung Galaxy Active este ceasul pe care l-am primit.

Are dimensiunea potrivită, o mulțime de curele interschimbabile și face tot ce v-am povestit până acum. Il scot de la mână doar când îl pun la încărcat, adică o data la două zile. Cu ajutorul Galaxy Store îl pot personaliza oricum îmi doresc schimbându-i faţa în funcție de stare, sărbători sau vestimentaţie. Îl port mereu şi, deci, numără toți pașii pe care îi fac într-o zi.

Aşa am descoperit că, în medie, fac 6500 de pași pe zi.

Tu ştii câţi paşi faci într-o zi?

Gânduri bune!

Dacă vrei să fii la curent cu noutăţile, nu uita să dai like pe Facebook şi follow pe Instagram .

%d blogeri au apreciat: