Cuplu,  De la 2 la 4

Casele mici, ţin familia unită

Când ne-am cunoscut, el stătea cu chirie iar eu, într-un apartament micuţ şi cochet cumpărat de ai mei, în Bucureşti. După doua săptămâni ne-am mutat în apartamentul în care locuiam eu şi apoi, după o ceartă (că aşa e la început), în apartamentul în care locuia el.

După un an, m-a cerut de soţie

Nu o să vă povestesc ce şi cum pentru că nu ăsta este scopul articolului. 😊 După alte 6 luni, am hotărât să ne mutăm într-un oraş de provincie, foarte drag sufletului nostru pentru a ne lua viaţa în mâini şi a ne construi familia pe care ne-o doream. Toate au mers strună cu job-urile, iar aniversarea de 2 ani am petrecut-o într-un apartament cu 2 camere, închiriat, din Constanţa. Acolo am aflat de venirea Mariei, apoi a lui Radu şi, practic, acolo s-a închegat familia noastră.

Bucătăria era atât de mică, încât, încăpeam toţi doar dacă stăteam unul lânga altul. Dormitorul, perfect pentru doi… dar cand au mai apărut 2, n-am mai încăput toţi. În baie nu aveam cadă, doar duş. Iar sufrageria era dormitorul lui tati, locul de joacă al copiilor, loc de luat masa şi loc de relaxare… toate într-una. Masă nu aveam. Mâncam în sufragerie, pe un mic birou pe care il mutam de colo-colo.

Casele mici, ţin familia unită!

Nu aveam loc de aproape nimic. Dar nici nu aveam unde să fugim dacă apărea vreo ceartă. Am fost mereu împreună, mereu laolaltă şi mereu am participat la activităţi cu toţii. Am dansat, am colorat, am pictat sau am făcut colaje. Toate în sufrageria mică, plină cu de toate, din căsuţa închiriată, pe care o simţeam „acasă”. Acolo ne-am trăit începutul. Şi nu vom uita acei ani niciodată.

Acum locuim tot într-un apartament cu 2 camere. Mai spaţios decât primul, dar tot nu ne putem ascunde nicăieri. Deşi, unori, ne mai jucăm de-a v-aţi ascunselea, iar copiii găsesc tot felul de locuri unde să se pitească.

Visăm la o casa a noastră unde fiecare să aibă locul lui. Şi îl vom avea. Atunci familia va fi sudată pentru că suntem obişnuiţi să stăm împreună.

Gânduri bune!

Dacă vrei să fii la curent cu noutăţile, nu uita să dai like pe Facebook şi follow pe Instagram.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: