Timp liber

Noile preparate Finger Lickin’ Good de la KFC

Nouă, românilor, ne place mancarea. Sa fie multă, grasă şi chiar picantă. Când vine vorba de fast food, nu ne deosebim cu nimic de Americani sau alte naţii mâncăcioase. Suntem, clar, nişte mâncăcioşi şi noi. Din când în când, mai dăm o fugă la KFC şi ne înfruptăm din gustoşeniile de acolo. Săptămâna aceasta am primit un voucher de la BUZZStore şi am mers să încercăm noile preparate ale verii.

Dacă mă urmăriţi pe Facebook, (iar dacă nu, vă invit să o faceţi 😊), aţi văzut deja ultimele postări despre preparatele verii de la KFC.

Primul dintre ele, Summer Twister. Un Wrap picant, cu doua bucăţi de Crispy Strips, brânză feta, baby spanac, legume proaspete şi un sos picant – Garlic Lemon. Pe acesta l-am impărţit cu soţul pentru că eu nu sunt foarte prietenă cu gustul picant. 🤭 Pentru el, însa, a fost Finger Lickin’ Good.

A doua specialitate din meniul KFC pe care am testat-o cu voucherul primit de la BUZZStore, este Holiday Burger. Am ales varianta nepicantă pentru că, după cum spuneam, nu sunt prietenă cu picanteriile 😂
Holiday Burger este un sandwich cu două bucăţi de pui, brânză Ceddar, castraveţi muraţi, ardei copţi şi sos Sweet & Sour. Mi-a placut mult si îl voi mai încerca cu siguranţă.

Crispy Box a fost al treilea preparat pe care l-am încercat la KFC. Cui nu îi plac celebrele Crispy Strips? În noul format, Crispy Box vine cu 3 bucăţi de Crispy Strips, o porţie medie de cartofi prăjiti şi un sos Sweet & Sour.

Noi ne-am simţit, ca de fiecare dată, foarte bine în restaurantul KFC.

Voi aţi încercat noile preparate?

Gânduri bune!

Dacă vrei să fii la curent cu noutăţile, nu uita să dai like pe Facebook şi follow pe Instagram .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: