Uncategorized

Începuturi :)

Acum câteva luni… nu ştiu câte… dar mi s-au părut multe… am hotărât să iau o pauză. O pauză de la orice activitate pe care, dacă nu o duceam la capăt, o transformam în frustrare. M-am dedicat copiilor si atât. Pentru că liniştea mea le aduce lor linişte.

Astfel că, am luat o pauză şi de la blog. Iar asta s-a întâmplat pentru că îmi pusesem deadline-uri şi stabilisem lucruri pe care nu reuşeam să le duc la final. Şi atunci deveneam nervoasă pentru că ai mei voiau atenţie şi joacă… iar în mintea mea se întâmplau altele.

Am ales să mă dedic lor şi creşterii micuţului din burtică. Cred că toţi avem nevoie de asta. Am ales sa nu fac altceva decat să ma concentrez pe nevoile lor si ale familiei. Da, ştiu, foarte mulţi credeţi că pot fi făcute toate… şi nu greşiţi cu nimic… doar că, uneori, avem nevoie de o pauză.

Acum vă scriu din secţia de Terapie Intensivă a unei maternităţi private din Constanta unde, in urma cu mai puţin de 24 de ore, micul Toma a venit pe lume. Va fi, poate, şi mai greu să vă scriu de acum în colo, dar voi încerca să vă mai povestesc. 😊

Este ora 5 dimineaţa. Mi-am revenit complet dupa anestezie iar corpul meu dă semne că vrea să ma ridic din pat şi să îi pun în mişcare funcţiunile. Despre experienţa a trei operaţii de cezariană, cum au acceptat Maria şi Radu plecarea mea pentru 3 zile şi cum ne este viaţa în 5, vă voi povesti în zilele următoare.

Peste 2 ore mă voi muta într-un salon separat, cu micul pui, şi voi putea să cobor din pat. Niciodată nu mi-am dorit mai mult sa cobor şi să merg. Ştiu că vor fi dureri… dar corpul meu urlă pentru că vrea mişcare. 😊

Pentru a fi la curent cu noutăţile, nu uitaţi să daţi like paginii de Facebook.

Vă doresc să aveţi o duminică liniştită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: