Copii,  De la 2 la 4

Declaraţie de dragoste

Declaraţie de dragoste

Prima declaraţie de dragoste crezi că ai primit-o atunci când inima a bătut pentru prima dată pentru un băiat. El ti-a spus, roşind în obraji, că… „Eşti frumoasă!”. Nici tu şi nici el nu aveaţi mai mult de 15 ani.

La 23 de ani

Întâlneşti un bărbat despre care crezi că este sufletul tău pereche… Cu un buchet de trandafiri roşii ca focul în mână, iţi spune cu ochii strălucind… „Te iubesc!” Şi, pentru a doua oară, eşti convinsă că este cea mai frumoasă declaraţie de dragoste

În jurul vârstei de 26 de ani

Întâlneşti o nouă iubire… matură, asumată… La picioarele tale, cu ochii in lacrimi, cu vocea plină de emoţii, cu mâinile tremurând iţi spune cu toată inima „Esti cel mai bun lucru ce mi s-a întâmplat în viaţă! Vrei sa fii soţia mea?” Celelalte două dăţi pălesc… şi, pentru a treia oară, consideri aceasta ca fiind cea mai frumoasă declaraţie de dragoste.

Dar nu… niciunul din aceste momente nu e ACEL moment…

În seara asta, în timp ce încercam sa îl adorm pe Radu şi, cu o mană aproape contorsionată, mângâiam părul blond al copilei de 4 ani deja împliniţi, ea m-a luat in braţe cu mâinile ei calde si mi-a şoptit „TE VOI IUBI ÎNTOTDEAUNA!” Asta este cea mai frumoasă declaraţie de dragoste din viaţa mea!

Gânduri bune!

Dacă vrei să fii la curent cu noutăţile, nu uita să dai like pe Facebook şi follow pe Instagram .

One Comment

  • Andreea Visan

    Cele mai frumoase cuvinte, cele mai pure si calde sentimente vin de la copii! De la copiii nostri sau de la nepoti, copiii prietenilor etc. Candoarea cu care te iau in brate sau te mangaie te topeste! Daca asta nu e fericire, eu nu stiu ce altceva este, si asta este exact ceea ce simt citind articolul tau:*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: