Uncategorized

Copilul care vindecă

19696dd2d2c7676cb2214ee7de4ca7a6_zpsvo15ea84
Sursă foto

Şi timpul trece… şi trece… nici nu ştiu… creşte ea… îmbătrânim noi… sau amândouă în acelaşi timp. Parcă mai ieri vedeam două liniuţe pe un test de sarcină înainte să fug la muncă… astăzi casa e animată şi plină de râsete.

Copilul vindecă… vindecă suflet şi minte… vindecă durere sau traumă… vindecă orice… Un copil este de o puritate care are puterea de a salva lumea… dar ce spun eu… are puterea de a salva Universul… dac-am rămâne cu toţii copii….

În urmă cu două zile, Tăticul Mariei se plângea de o durere de măsea. Şi, pentru că durerea nu ceda nici unui medicament, s-a dus în dormitor şi a adormit. Maria l-a tot strigat, pentru că voia să se joace împreună. I-am tot explicat că tati doarme… că il doare un dinţişor şi că trebuie să îl lăsăm să se odihnească… i-am distras atenţia cu tot felul de jocuri dar, până la urmă s-a urcat în pat lângă el.

Striga cât putea ea de frumos „Tatiiiiiii”… şi-a pus mânuţa caldă şi mică pe faţa lui şi a început să îl pupăcească. L-a mângâiat pe păr şi s-a cuibărut în braţele lui. Iar Tati, topit de atâta drăgălăşenie, s-a trezit zâmbind şi, pentru câteva minute a uitat de măseaua care îl durea. S-a trezit şi i-a răspuns mângâierilor şi pupicurilor, iar ea a chicotit bucuroasă. Apoi l-a luat de mână să citească împreună dintr-o carte cu animăluţe.

Ieri, tati a mers la dentist să rezolve problema măselei… dar după amiaza aceea plină de dragoste pură şi fără strop de interes sau răutate, i-a rămas în suflet…

Un copil are puterea vindecării prin puritatea îngerească a sufletului său. Nu alungaţi copiii atunci când simt nevoia să reverse dragoste peste voi… ei pot vindeca răni pe care poate nici nu ştiţi că le aveţi… permiteţi copiilor să vă vindece!

Cu drag, Mămica Mariei.

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: