Cuplu,  De la 2 la 4

Prefaţă

Povestea noastră e simplă… ne-am cunoscut în jungla bucureşteană, dar prima noastră întâlnire a fost pe malul mării, sub lumina lunii pline. Sună a clişeu, ştiu… dar chiar aşa a fost. Era septembrie 2011 şi îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri. Ne-am mutat împreună după două săptămâni pentru că nu suportam să stăm departe unul de celălalt. Am simţit că suntem suflete pereche şi am hotărât să rămânem împreună.
După doi ani am lăsat Bucureştiul pentru a lua viaţa în piept, împreună, în oraşul nostru de suflet , care ne-a primit bucuros. Nu ne gândeam la căsătorie sau bunuri materiale pe care să ni le dorim. În schimb, ne doream foarte mult un copil. Vorbeam despre „băieţelul” pe care îl vom avea şi ne imaginam cu câtă dragoste ne vom împlini şi vom deveni o familie.

Visul nostru s-a împlinit în septembrie 2013 când am rămas însărcinată.

Foarte devreme, când mogâldeaţa care creştea în burtică avea doar 13 săptămâni, am aflat că „băieţelul” pe care ni-l doream, este, de fapt, „fetiţă”.
Cele 9 luni de sarcină au fost uşoare… fără greţuri sau picioare umflate. Mă pot considera o răsfăţată a vieţii pentru că am avut o sarcină aproape perfectă. Îmi doream foarte mult să nasc natural pentru că aşa consideram că voi simţi împlinirea ca femeie.

Maria a venit pe lume într-o după-amiază caldă de iunie 2014, la ora 13:35.

Era poziţionată puţin ciudat, cu capul dat pe spate, şi astfel că a venit pe lume prin cezariană. M-am simţit vinovată multă vreme pentru că nu am putut naşte natural… De atunci, viaţa noastră a devenit interesantă şi fiecare zi e o aventură…e o poveste despre copilărie…despre care vă voi povesti în acest blog… cu suflet… din suflet…

Prinţesa are acum 1 an şi 3 luni. Nu ştim când a trecut timpul, dar ştim că aventura e pe cale să devină şi mai interesantă, pentru că fetiţa noastră creşte şi nu mai este mult până când va începe să „spună lucruri trăsnite”.

Sper sa fiţi alături de noi în călătoria aceasta minunată.

Gânduri bune!

Dacă vrei să fii la curent cu noutăţile, nu uita să dai like pe Facebook şi follow pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: